happy logo (2)

företagsevent

Det är populärt att anlita Happy Gilmore vid företagsevent. T ex medverkade vi på Nordea Masters på Hills Golf Club 2018 och deras kundevent för speciellt inbjudna gäster.

Upplägget gick ut på att vi, tillsammans med Nordea, tog fram ett unikt grepp med Nordea Masters etikett.

Nordea erbjöd sina kunder att få byta grepp på eventet. Vi på Happy Gilmore stod vid ett hål under tävlingen och bytte snabbt och enkelt grepp till deltagarna. Deltagarna kunde sedan direkt använda sin klubba med sitt nya Nordea Masters-grepp.

Det blev ett mycket uppskattat event och Nordea var väldigt nöjda, liksom deras kunder.

Greppbyte med unika företags- och föreningsloggor är något mycket uppskattat, dels av företaget men också golfklubben eller föreningen som då erbjuder sina kunder/deltagare ett nytt unikt grepp till den enskilde spelaren.

Det blir en unikt alternativ till startkit istället för t ex 3-pack bollar eller liknande.

I vårt koncept får man ett unikt grepp med t ex företagets, golfklubbens eller föreningens logga under sitt nya grepp.

Profileringen finns med så länge golfspelaren behåller sina grepp. Det blir då en profilering i flera år istället för bollar med loggan som kanske försvinner under första rundan.

Ni som idag arbetar i och kring golfklubbar har i och med Happy Gilmores koncept ett urmärkt tillfälle att erbjuda era partners på respektive golfklubb ett liknande upplägg som vi gjorde med Nordea 2018. Samtliga golfklubbar har idag ett antal sponsorer, det kan vara hålsponsorer, företagspartner etc. Många av dessa företagspartners har säkert sin egen golftävling på den aktuella banan. Nu finns möjligheten att erbjuda ett unikt och uppskattat event i samband med den aktuella företagstävlingen.

Vår erfarenhet säger att de deltagare som får nya grepp på en klubba vill efter tävlingen även byta på andra klubbor i baggen. Ni får då hela eftermarknaden och det gör att det finns goda förtjänstmöjligheter med ett sådant upplägg.

Ett urval av event vi genomfört under 2018 utöver Nordea Masters på Hills GK är följande:

IFK Göteborg
AIK
Djurgården
Scandic Hotel
Ahlsell
Spectra Finans
BMW Bilia Group
Mix Megapol
Skandia


Intresserade företag och privatpersoner ombeds vända sig till våra återförsäljare. Golfklubbar golf pro, som vill kunna erbjuda sina företaspartners en unik profilering, kontakta Happy Gilmore för mer information.