happy logo (2)

           här kan du se Våra olika happy c-thru grepp

Puttergrepp

Modell nr 1 "PADDLE" 
Vårt smalaste puttergrepp, perfekt för små eller medelstora händer. Vikt: 53 gram.   Utgående produkt.

Modell nr 2 "STANDARD"
Mellanstorleken av våra puttergrepp. Konfiguration som är perfekt för medelstora till stora händer. Vikt 68 gram.

Modell nr 3 "JUMBO"
Stort Paddelgrepp för kompromisslös kontroll och stabilitet. Idealisk till stora - extra stora händer eller till de som vill ha ett större grepp för att få en stabil känsla. Vikt 98 gram.

traditionella golfgrepp

Modell nr 4 "WRAP"
Traditionellt golfgrepp i “Wrap-stil" med lindad struktur. Högpresterande golfgrepp med medelhög klibbighet i greppytan​. Vikt 46 gram.

Modell nr 5 "STANDARD"
Ett mycket populärt golfgrepp som föredras av de flesta spelare. Cordstruktur med hög klibbighet på greppytan för överlägsen prestanda och spelbarhet. Vikt 48 gram.

Modell nr 6 "MIDSIZE"
Midsizegreppet är något grövre än standardmodellen. Cordstruktur med hög klibbighet på greppytan för överlägsen prestanda och spelbarhet. För spelare som önskar stor kontroll. Vikt 51 gram​.

Modell nr 7 "OVERSIZED"
En oversizeversion av standardgreppet. Det är greppet som väljs av spelare med större händer. Cordstruktur med hög klibbighet på greppytan för överlägsen prestanda och spelbarhet. Vikt 68 gram.

Modell nr 8 "DAM"
Vårt damgrepp som passar utmärkt för spelare med smala händer. Cordstruktur med hög klibbighet på greppytan för överlägsen prestanda och spelbarhet. Vikt 42 gram.

Modell nr 9 "JUNIOR"
Greppen finns tillgängligt i en Juniorstorlek. Cordstruktur med hög klibbighet på greppytan för överlägsen prestanda och spelbarhet. Vikt 40 gram.   Utgående produkt.

Snart är våran 10:a på gång in i vårat sortiment
Vi återkommer med mera info inom snar framtid